Dom klarade testet med bravur!

Blev en isig promenad med nya skorna medans Oskar skrittade ut på Pantis! Halkade inte ens till en enda gång, och dessutom sköna att gå i! Högsta betyg 🙂

Pantis kändes lite låg idag. Var väldigt sur när Oskar borstade. Är lite känslig om magen. Visar rätt tydligt att hon inte är nöjd & inte vill, Så detta blev sista ridturen på henne. Härdanefter blir det bara lite promenader för hand.

Dock, när hon väl kom ut & kom igång var hon jätteglad & positiv, och PIGG. Travade iväg av sig själv när det passade. Men nu är det bara 4 månader kvar & hon börjar nog känna av det i kroppen. Så nu tar vi det lugnt härdanefter!

Shit alltså, bara 4 månader kvar. Känns så sjukt overkligt!!! Men som jag längtar! Pantis hoppas jag kommer bli världens bästa mamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *